Andreea Marin a pierdut două sarcini. Vedeta s-a hotărât să spună adevărul despre starea ei

15 mart. 2021
Andreea Marin a pierdut două sarcini. Vedeta s-a hotărât să spună adevărul despre starea ei
Foto: Facebook

Andreea Marin a trecut prin multe momente delicate de-a lungul vieții sale. Deși părea că are viața perfectă, vedeta de televiziune a avut de multe ori probleme de sănătate, despre care nu a dorit să vorbească public mult timp. Într-un interviu mai vechi, aceasta povestea că la un moment dat a fost într-o profundă stare de depresie și i-au venit în minte chiar gânduri suicidale.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori până acum și cel mai mult și-a dorit să fie mamă. Nu sunt mulți cei care știu că înainte de a o avea pe Violeta, fiica ei cu Ștefan Bănică Junior, ea a pierdut două sarcini și că șansele ei de a deveni mamă erau foarte mici. Dar Dumnezeu a făcut un miracol și i-a dăruit un înger de copil.

Cum a pierdut Andreea Marin prima sarcină

Fosta Zână a Surprizelor și-a găsit curajul de a vorbi public despre acele momente, care au fost foarte dureroase pentru ea, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

„Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. , am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. , a povestit Andreea Marin, conform Spynews.

Anii de căsătorie cu Ștefan Bănică nu au fost printre cei mai fericiți din viața ei. Artistul s-a purtat urât cu ea și mai mulți apropiați au povestit că acesta a umilit-o pe Andreea Marin de multe ori în public și că ar fi și bătut-o. Din acest motiv a și apărut divorțul. La scurt timp după despărțire, vedeta s-a afișat cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, care i-a și devenit soț.

Andreea Marin a pierdut și o a doua sarcină

Nici căsnicia cu el nu a durat, iar ea chiar l-a acuzat că a profitat de succesul ei pentru a-și crește și el business-ul și notorietatea. Acum Andreea Marin are un iubit stabil, mult mai tânăr decât ea. Adrian Brâncoveanu este de profesie diplomat și pare că i-a adus liniștea și fericirea divei, care a povestit și despre cea de-a doua traumă a ei, legată de pierderea unei sarcini.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin a spus public de mai multe ori că și-ar mai dori încă un copil, dar ținând cont de trecutul ei medical nu este deloc ușor. Acum această are 46 de ani, dar spune că se simte împlinită și fericită.