Andreea Marin a plecat din România! Decizia zânei i-a uimit pe toți: ”Nu m-am mai putut ascunde”

14 sept. 2021
Andreea Marin a plecat din România! Decizia zânei i-a uimit pe toți: ”Nu m-am mai putut ascunde”
Andreea Marin. Foto: Facebook

Andreea Marin o duce mai bine ca niciodată, iar în ultimele zile, vedeta a ales să se relaxeze într-o vacanță de vis alături de partenerul ei, uimindu-și constant urmărotorii cu fel de fel de apariții.

A avut look-uri excentrice, coafuri diverse, ba chiar a optat și pentru extensii de păr, semn că vedeta nu are nicio grijă și se simte bine atât cât își dorește.

Unde a plecat Andreea Marin

Refugiul Andreei Marin a fost chiar în Italia, în Capri, unde familia ei merge aproape anual. Ea și Adrian Brâncoveanu au petrecut două săptămâni în vacanță, iar vedeta pur și simplu a radiat.

Imaginea care le-a pus capac fanilor a fost una cu o descriere pe măsură. Andreea Marin povestește că s-a plimbat cu o Vespa, pe care a condus-o pentru prima oară.

Mai mult de atât, zâna nu a ratat ocazia de a mărturisi că partenerul ei de viață i-a făcut călătoria mai ușoară, dar și fără griji. S-a declarat bucuroasă, dar și emoționată pentru noua reușită.

”Italia văzută de pe Vespa, pe care am condus-o pentru prima oară la aceste filmări, nu m-am mai putut ascunde în spatele partenerului meu de viață, care-mi face călătoria mai ușoară, lipsită de griji și mai plăcută de obicei. Am fost nevoită să învăț să merg pe două roți și a fost o bucurie!

Dar am avut protecția talismanului meu norocos, să nu fac vreo boacană, căci recunosc, am avut emoții“, a scris aceasta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)