Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Andreea Marin a vorbit pentru prima data deschis despre problema de sanatate cu care s-a nascut fiica sa

  1. Home/
  2. Entertainment/

Andreea Marin a acordat un interviu pentru revista Viva! si a vorbit deschis despre o problema de sanatate a fiicei sale, Violeta. Acest lucru s-a intamplat cand a nascut-o, apoi au urmat zile intregi de terapie.

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. a trecut prin momente foarte grele la nastere. Micuta s-a nascut cu laba biciorului in interior, iar mama sa a cerut de urgenta ajutor specializat. Toata recuperarea a durat 6 luni, iar acum nu mai are nicio problema: “Exista multi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sanatate. In cazul Violetei, ea era prea lunguta in burtica mamei si s-a nascut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de miscare ulterior daca nu faceam aceasta recuperare. Pana la sase luni am facut recuperare in apa, acasa. Cred ca a fost determinant lucrul acesta, nu doar pentru faptul ca acum merge corect, ci si pentru faptul ca astazi este in apa ca pestele.”

Indragita vedeta este toata un zambet cand vorbeste despre Violeta si a facut dezvaluiri si despre pasiunile sale: “Ii place fotbalul feminin si apoi inotul. Din primii ani de scoala face asta. (…) Ei nu ii place bicicleta atat de mult, ei ii place sportul folosindu-se de minge, de alergare. (…) Petrecem timpul in gradina, la joaca afara, in aer liber, in parc, acasa, spunand povesti la culcare.”

Andru