Andreea Marin are un nou iubit! Cine este și cum se înțeleg cei doi: Ne potrivim și pe acest plan

de: Ana Toma
23 oct. 2020
Andreea Marin are un nou iubit! Cine este și cum se înțeleg cei doi: Ne potrivim și pe acest plan

Deși a stat o vreme departe de ochii curioșilor, Andreea Marin a revenit în forță. Vedeta se poate declara cu adevărat împlinită. Pe plan profesional se bucură de o nouă emisiune pe care o prezintă, iar pe plan personal lucrurile merg și mai bine. 

Andreea Marin prezintă o nouă emisiune la TVR 2, ”Nu există nu se poate”, iar într-un interviu acordat pentru Ciao s-a declarat împlinită pe toate planurile. Ea are o relație cu Adrian Brâncoveanu, alături de care a reușit să facă tot ce și-a propus în tot acest timp.

Întrebată despre cum au reușit cei doi să treacă cu bine de această perioadă a pandemiei, vedeta a mărturisit că totul a mers mai bine ca niciodată, chiar dacă a fost nevoie de mai multă muncă.

”Mai mult timp, nu, dar am construit împreună, cot la cot, o campanie umanitară care ne-a arătat o latură nouă, neașteptată a relației noastre. Suntem mândri de asta. Ne potrivim și în acest plan. Au fost 6 luni de muncă dificilă, am construit de la 0 și fără să fim pregătiți pentru o campanie națională de această anvergură, am fost împreună în convoaiele umanitare, am muncit umăr lângă umăr să strângem fonduri, să convingem, să ajutăm, dar a meritat pe deplin.

Campania Prețuieste Viața a adunat ajutoare de peste 1 milion de euro, distribuite în toate județele țării și în aproximativ 40 de spitale”, a mărturisit Andreea Marin.

”Ne potrivim și în acest plan”

Prezentatoarea tv a mai povestit că și-a găsit într-adevăr liniștea și fericirea sufletească alături de Adrian și el este cel care o completează. Ea a mărturisit că există anumite principii care îi leagă și îi țin împreună.

”Ne potrivim, credem noi, în multe privințe. Ne leagă principii de viață, pasiuni, sensibilitatea noastră, dorințele pentru viitor”, a mai spus ea.