Andreea Marin, dezvăluiri despre noul iubit și fiica ei! Cum se înțeleg cei doi: Zâna a spus totul

22 nov. 2019
Andreea Marin, dezvăluiri despre noul iubit și fiica ei! Cum se înțeleg cei doi: Zâna a spus totul

Andreea Marin a făcut dezvăluiri din viața de cuplu. După divorț, Zâna și-a refăcut viața alături de Adrian Brâncoveanu. Bruneta și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre noua ei relație, dar și despre cum se înțelege fiica ei cu noul iubit.

Andreea Marin a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu Adrian Brâncoveanu, dar şi despre cum stau lucrurile între iubitul ei şi fetiţa sa Violeta.

Cine îi sparge tablourile Andreei Marin

Andreea Marin a dat totul din casă. A vorbit chiar și despre momentele neplăcute peste care a trecut însă repede. Are o relaţie cum nu se poate mai frumoasă cu iubitul ei, iar Adrian s-a apropiat foarte mult de cea mică. Ba chiar acesta o susţine atunci când are chef de joacă şi îi devine imediat partener de trăznăi.

„Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc”, a spus Andreea Marin, conform Antena Stars.

În plus, Andreea Marin a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fiica sa, spunând că totul decurge cum nu se poate mai frumos între ele. De altfel, întreaga sa viaţă se învârte în jurul Violetei. În plus, cea mică a ajuns să aibă o gândire atât de martură, încât îi dă mamei sale sfaturi. „Violeta este deja mare şi mă ajută, merge în culise. Îi dau sfaturi în fiecare zi, dar şi ea îmi dă mie. Ne-am pierdut aripile ca adulţi şi am ridicat ziduri în jurul nostru, iar copiii văd cerul dincolo de acoperiş. Părinţii mei erau foarte deschişi la mine. O voi susţine pe fiica mea să facă fix ce îşi doreşte”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, frumoasa vedetă a mai dezvăluit că relaţia cu Adrian Brâncoveanu merge atât de bine datorită iubirii şi susţinerii reciproce dintre ei.