Andreea Marin, fără sutien în vacanță! Imagini cu care a surprins pe toată lumea

andreea marin

Andreea Marin încinge imaginația bărbaților! Zâna Surprizelor le-a pregătit o surpriză colosală fanilor din spațiul virtual. A postat imagini demențiale din vacanța exotică din Bali. Cunoscută ca o fire pudică, vedeta TV a surprins pe toată lumea.

Andreea Marin, super sexy la 45 de ani

Bruneta continuă să arate super sexy chiar dacă a ajuns la 45 de ani. O demonstrează imaginile postate din vacanța exotică din Bali, acolo unde se distrează alături de iubitul ei. Zâna continuă să-și surprindă fanii cu imagini fierbinți înregistrare într-unul dintre cele mai exotice locuri ale Pământului.

După ce s-a pozat atârnată de un hamac pentru Yoga, Andreea Marin, aflată într-o vacanță exotică alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în Bali, a recidivat. De această dată, Andreea a ales o roche neagră, vaporoasă, prin care se vedea aproape tot.

Câteva ore mai târziu, diva și-a schimbat ținuta, dar a rămas la fel de sexy și atrăgătoare. Totuși, noua rochie era mai elegantă. A decis să le facă un nou cadou fanilor virtuali. S-a filmat pentru câteva minute.

Andreea Marin, vacanță în Bali

Andreea Marin a decis să-și petreacă prima vacanță din 2020 într-un loc exotic. A plecat în Bali alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Zâna s-a declarat impresionată de ceea ce a văzut acolo și este foarte mulțumită de alegerea făcută. „O experienta extraordinara trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibila am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

 

Sleepless Night in Bali, Music: Sleepless Night ( by FUGUE ) https://icons8.com/music/ #dressedby Baden11

Posted by Andreea Marin on Monday, 13 January 2020

Revista Presei