Andreea Marin, fotografiată în ipostaze incendiare! Nimănui nu i-a venit să creadă că este ea

Andreea Marin surprinde din nou. Vedeta s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare. Nimeni nu a mai văzut-o așa până acum. Zâna surprizelor a plecat departe de România la început de an.

Andreea Marin, în ipostaze incendiare

Andreea Marin a decis să-și petreacă prima vacanță din 2020 într-un loc exotic. A plecat în Bali alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. De acolo, a postat și imagini din timpul unei spectaculoase ședințe de yoga.

Zâna s-a declarat impresionată de ceea ce a văzut acolo și uimită de alegerea făcută. „O experienta extraordinara trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibila am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Vedeta nu a stat degeaba în Bali. A făcut yoga, iar imaginile stau mărturie. „Ne trezim fără ceas între 5 si 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup si suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul”, relatează vedeta.

Andreea Marin le-a făcut și o recomandare prietenilor virtuali. Este vorba despre documentarul „Forks overs Knives”, datorită căruia a reușit să-și schimbe obiceiurile alimentare nesănătoase.

Povestea de dragoste dintre Zână și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin pare săși fi găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu de luni bune și este posibil să ajungă în fața altarului. „Este o onoare și o plăcere în același timp (n.r. să fie iubitul Andreei Marin). Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a dezvăluit consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu, în urmă cu ceva timp.

Andreea nu spune nu unei căsătorii. „El este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire. Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, a declarat Andreea Marin.

Consulul se înțelege fantastic cu Violeta, fiica vedetei. „Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine (sexul, n.r.) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Loading...

Revista Presei