Andreea Marin, însărcinată din nou?! Zâna a dat cărțile pe față: A fost foarte greu

02 feb. 2020
Andreea Marin, însărcinată din nou?! Zâna a dat cărțile pe față: A fost foarte greu

Una dintre cele mai apreciate și invidiate femei din România și-a deschis sufletul Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brîncoveanu, dar și despre dorința de a rămâne din nou însărcinată. De asemenea, vedeta a mărturisit și clipele grele prin care a trecut în ultimii trei ani.

Andreea Marin, din nou însărcinată?!

Zâna Surprizelor trăiește o nouă poveste de dragoste. De peste trei ani de zile se iubește cu Adrian, dar relația nu a fost una extrem de simplă. Din cauza serviciului său, Adrian și Andreea se văd extrem de rar.

După mai multe relații nereușite, Andreea Marin a aflat din nou ce este dragostea. Spune că simte că şi-a găsit sufletul pereche. Adrian Brîncoveanu a venit în viaţa ei la momentul potrivit şi a ajutat-o să vadă iubirea cu alţi ochi după ultima căsnicie ratată.

Andreea Marin şi Adrian sunt fericiţi împreună, dar momentele dificile nu i-au ocolit în ultimii trei ani. Zâna Surprizelor a acceptat să vorbească despre problemele pe care le-a avut. Distanţa a fost una dintre acestea. Multă vreme, Adrian Brîncoveanu a lucrat ca şi consul în Libia, ceea ce l-a făcut să stea destul de mult departe de femeia pe care o iubeşte.
Acum, lucrurile s-au aranjat, iar cei doi locuiesc împreună în România. „Adrian are o generozitate soră cu a mea, este şi o atracţie între noi cum este firesc să existe într-un cuplu, dar nu genul de pasiune de moment, avem mai mult de trei ani împreună. Am trăit multă vreme la distanţă, el lucrând pe un alt continent, nu a fost uşor.

Am făcut drumuri România-Africa şi înapoi. Acest timp petrecut la distanţă a fost foarte greu, nu este uşor să iubeşti pe cineva pe care îl vezi pe hartă, la capătul celălalt al lumii. Dumnezeu este mare şi cred că undeva acolo am făcut noi ceva bun de a întors faţa către noi”, a spus Andreea Marin la Agenţia Vip.

Dar asta nu e tot. Andreea a acceptat să vorbească şi despre o a doua sarcină. Vedeta nu este însărcinată, însă îşi doreşte cu mare bucurie să devină mamă din nou. „Mi-aş dori încă un copil, dar nu este cazul. Speculaţiile nu îşi au rostul pentru că dacă acest lucru s-ar întâmpla, eu nu aş ascunde. El cred că ar fi un tată minunat”, a spus Andreea Marin.