Andreea Marin revine în televiziune?! Dezvăluirea vedetei a pus pe jar pe toată lumea: În ce proiect se va implica

andreea-marin-vacanta-bali

Se întoarce Andreea Marin în televiziune? Este întrebarea și dezvăluirea începutului de an. Zâna surprizelor s-a decis să spună totul. I-a pus pe jar pe toți fanii ei. Vedeta știe deja în ce proiect se va implica.

Andreea Marin revine în televiziune?!

Andreea Marin a scris istorie la TVR. Emisiunea pe care a prezentat-, Surprize Surprize a rupt toate audiențele. Toată lumea se uita la acea producție. Anii au trecut, iar Zâna Surprizelor a renunțat la televiziune. De când a plecat însă toată lumea s-a întrebat când va reveni.

Celebra prezentatoare s-a decis acum să rupă tăcerea. Bruneta spune că nu se va mai întoarce în televiziune, decât cu anumite condiții foarte stricte. În ultima vreme, celebra prezentatoare a acceptat doar proiecte temporare, fără vreun gând serios de a reveni pe micile ecrane permanent. Astfel că, pentru moment, nu ia în calcul să semneze vreo înțelegere cu vreun post TV.

„Am primit oferte, dar nu mi-e dor de televiziune, pentru că sunt la televizor cam în fiecare săptămână. E un pas în plus să fii producătorul propriilor proiecte, așa că pe mine mă încântă mult mai mult prezentul, ceea ce fac astăzi”, a declarat Andreea Marin.

Care sunt însă condițiile pentru a se răzgândi? O spune chiar celebra brunetă. „Nu spun nu în eventualitatea propunerii unui program bine realizat, de calitate, fără economie de resurse, pentru că anumite lucruri nu se pot face bine din economie prea mare, însă baza activității mele va rămâne ceea ce am construit în ani buni de muncă și asta vreau să rămână și să crească, de ce nu?”, a mai declarat Andreea Marin, conform cancan.ro.

Andreea Marin, 16 ani în televiziune 

Andreea Marin și-a făcut debutul în televiziune la TVR Iași, acolo unde prezenta emisiunea ”Țara lui Piticot”. Apoi, a venit în București, acolo unde a prezentat jurnalul TVR, dar a devenit cu adevărat cunoscută datorită emisiunii Surprize Surprize.

Zâna are 16 ani de experiență ca reporter, producător și moderator în televiziune. La 19 ani și-a început cariera pe sticlă.

Revista Presei