Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Cum se înțelege, de fapt, cu soțul ei. Mărturisirile brunetei

de: Ana Toma
04 mart. 2021
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Cum se înțelege, de fapt, cu soțul ei. Mărturisirile brunetei
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu nu-și ascunde deloc viața personală. Bruneta a spus totul despre relația dintre ea și soțul ei, Daniel Niculescu. Copilul care a apărut le-a schimbat complet viața de cuplu, însă vedeta nu se plânge deloc.

Andreea Tonciu s-a numărat printre vedetele prezente în cadurl show-ului Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D. Ea a reușit de-a lungul sezonului să intre în conflict cu aproape toate conurentele, dar totuși a rămas în tpul preferințelor

Cum s-a schimbat căsnicia Andreei Tonciu

Vedeta de la Bravo, ai stil!  a câștigat admirația publicului prin sinceritatea pe care a avut-o de-a lungul show-ului. Ea a vorbit despre viața personală a familie sale, dar și despre soțul ei, aături de care are un copil.

Bruneta a mărturisit că relația dintre ei nu mai este ca la început, iar cei doi soți nici măcar nu mai dorm împreună, un motiv principal fiind reprezentat de Rebeca, fetița brunetei.

”Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a mărturisit Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Andreea Tonciu divorțează?

Andreea Tonciu a vorbit și despre centurile din cuplu, dar și despre un eventual divorț. Vedeta de la Kanal D a povestit că există anumite lucruri care nu-i plac atât de mult la soțul ei, însă după cinci minute cei doi se împacă.

Ea a vorbit și despre divorț. Vedeta a mărturisit că singurul motiv pentru care ar divorța ar fi în cazul în care Daniel Niculescu ar înșela-o. Bruneta susține că o astfel de acțiune e de neiertat.

”Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a mai spus Andreea Tonciu despre divorț.

De ce nu a participat Andreea la Asia Express

Un alt motiv de ceartă în interiorul cuplului a fost Asia Express. Bruneta a povestit că și-ar fi dorit enorm să participe la reality show, însă soțul ei nu a fost de acord. Mai mult de atât, Andreea Tonciu susține că în acea noapte s-a enervat atât de rău încât au auzit-o și vecinii.

”Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.

În secunda unu, soțul a zis: acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?’. În noaptea aia m-au auzit vecinii”,  dezvăluia Andreea Tonciu, la emisiunea Star Matinal.