Andreea Tonciu a recunoscut tot! Dezvăluiri despre divorț: Vedeta, lovită de depresie

26 nov. 2019
Andreea Tonciu a recunoscut tot! Dezvăluiri despre divorț: Vedeta, lovită de depresie

Scandal în lumea mondenă autohtonă. S-a speculat că Andreea Tonciu este aproape de divorț. Vedeta a recunoscut totul și a făcut dezvăluiri complete din viața de cuplu. A intrat în depresie.

Andreea Tonciu a ieșit de sub lumina reflectoarelor, dar conitnuă să aibă o viață extrem de tumultuoasă. Chiar dacă s-a decis să pună accent pe viața de cuplu, se pare că nu a fost de ajuns.

Andreea Tonciu, probleme cu soțul

Chiar Andreea Tonciu recunoaște că are probleme cu soțul. Fina Aneimaria Prodan s-a căsătorit în urmă cu 3 ani, a devenit mămică, iar în mediul online au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar avea probleme în căsnicie.

Deranjată de toate aceste discuții interminabile, Andreea a răbufnit. Recunoaște că ea și Daniel Niculescu se ceartă zilnic, din motive adeseori puerile, dar asta nu înseamnă că mariajul este în impas. Nici nu se pune problema unui eventual divorț, mărturisește Andreea Tonciu.

“E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

Andreea Tonciu, în depresie

Anul trecut, Andreea Tonciu a fost în depresie și își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic. „Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.red. – soțului său): , i-am zis. Sincer!”, spunea bruneta în urmă cu un an.