Antena 1 a îmbogățit-o pe Ruby! De ce i-a acordat trustul Intact o sumă uriașă cântăreței

Ruby este una dintre cele mai celebre cântărețe din România la ora actuală. Popularitatea acestia a crescut și mai mult odată cu prezența ei în mai multe reality show-uri de pe Antena 1 și Pro Tv. Însă cel în urmă căruia a câștigat cele mai multe contracte de publicutate a fost Asia Express.

Pe lângă cei 15.000 de euro pe care i-a primit în urma contractului pentru participarea la emisiune și iubitul ei, cu care a făcut echipă a mai câștigat 10.000 de euro, conform Libertatea. Expunerea celor doi a fost una foarte mare și astfel ei au primit foarte multe oferte, odată întorși acasă.

Contractele de imagine au ajutat-o pe cântăreața să câștige bani frumoși, cu care și-a decorat duplexul, pe care-l are în cartierul Colentina și pentru care a plătit 300.000 de euro.

Cum și-a cunoscut Ruby iubitul

Adrian Robert este iubitul lui Ruby de aproape șapte ani de zile. Cei doi s-au cunoscut când cântăreaţa filma videoclipul piesei Stinge lumina’. El era un tânăr dansator cu care a încercat câteva mişcări îndrăzneţe și așa a început totul.

După filmările acelui clip care a strâns milioane de vizualizări, cei doi s-au apropiat şi au devenit iubiţi. Adrian practică multe sporturi și a participat şi la Ninja Warrior’, de la Pro TV, încercând să-şi depăşească limitele.

În primul interviu acordat împreună la Asia Express, ca şi cuplu, cei doi au anunţat că speră să facă faţă competiţiei: „Cam greu, dar o să ne descurcăm. Eu sunt sigură, mi-a spus de săpămâna trecută să mănânc eu (n.r. dacă este cazul să mănânce diferite mâncăruri mai ciudate). Dar nu o să mă las, să mănânce şi el, că altfel îşi bate joc de toată experienţa. Am văzut că anumite conflicte există, când e vorba de un cuplu îţi permiţi mai mult, îţi dai drumul la gură, dar nu va fi cazul”, a spus Ruby la Antena Stars.

Loading...

Revista Presei