Antena 1 a trebuit să-i plătească o avere Biancăi Drăgușanu! De ce i-au dat producătorii o sumă astronomică

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu este o femeie bogată și câștigă foarte bine din contractele de publicitate! Dacă în viața personală trece printr-o adevărată criză după ce a divorțat de Alex Bodi, în plan profesional blonda o duce perfect.

Din Instagram câștigă peste 10.000 de euro lunar, cu mare ușurință, însă nu același lucru s-a întâmplat din contractul pe care l-a avut cu Antena 1 pentru Asia Express.

Suma fabuloasă câștigată de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu stă excelent pe plan profesional. S-a aflat că tocmai a câștigat o sumă fabuloasă după apariția la reality-show-ul Asia Express.

Cei de la Asia Express primesc doar 1 euro pe zi ca să se descurce în condiții extrem de grele, dar după ce ies din competiție buzunarele vedetelor sunt doldora de bani.

Cea mai câștigată a fost Bianca Drăgușanu. Ar fi primit cea mai mare sumă de bani, 20.000 de euro. Toți banii pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei. În condițiile în care câștigătorii au fost răsplătiți, în fiecare sezon, după foarte mult efort și muncă, cu 30.000 de euro.

Chiar și Dorian Popa a dat din casă și a declarat că Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, ar fi încasat o mică avere la finalul concursului. „Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: „Asta da! Așa e”, conform ciao.ro.

Filmările pentru show-ul ”Asia Express” sezonul 3 au început de trei săptămâni. Concurenții se află deja pe ”Drumul Comorilor”, cursă ce se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Revista Presei