Antena 1, aproape de o super lovitură! Este cutremur la PRO TV!

A început sezonul serialelor românești de comedie, vârful de lance al televiziunilor din România. După ce aseară Pro TV a deschis sezonul cu o nouă serie Las Fierbinți, a venit rândul celor de la Antena 1 să intre în luptă. 

Astfel, serialul de comedie Mangalița, Las Fierbinți-ul Antenei 1, se întoarce cu sezonul doi. Revine cu o nouă zi de difuzare, însă ora rămâne aproape neschimbată.

Așadar, sezonul al doilea din Mangalița va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 22:30, după iUmor, anunță reprezentanții postului TV.

Ce se va întâmpla în noul sezon

Serialul îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziția copilului” și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale.

Înainte să revină pe micile ecrane, actorii din Mangalița povestesc ce se întâmplă cu personajele lor, în noul sezon. Teodor Corban, interpretul primarului Stelian Manole, personajul în jurul căruia se desfășoară întreaga acțiune, va fi, în cel de-al doilea sezon Mangalița “un pic transformat”. “În sezonul doi, imbatabilul, neînduplecatul și neclintitul Stelu își va găsi nașul. Va apărea cineva care îi va găsi călcâiul lui Ahile. Va rămâne același Stelu, dar înnobilat și umanizat de sentimente”, spune acesta. “De asemenea, în acest sezon am făcut ceva mai multă mișcare: am tras cu arcul, am făcut atletism, am jucat fotbal, am dansat tango cu figuri. Fiecare episod m-a supus la noi experiențe și sper să fie la fel de plăcute și publicului, așa cum au fost și pentru mine atunci când am filmat”, adaugă Teodor Corban.

Loading...

Revista Presei