Antena 1 socheaza! Suma colosala pe care i-a dat-o lui Alex Velea. Care a fost motivul

asia express

Antena 1 a spart banca. Postul TV rupe audiențele cu show-ul Asia Express, dar și îmbogățește vedetele. Sunt sume colosale câștigate de către participanți. Alex Velea și chef Sorin Bontea sunt cei mai bine plătiți.

Asia Express, show-ul care îmbogățește vedetele

Unul dintre cele mai cunosscute și urmărite show-uri TV din România, Asia Express, are parte de o distribuție care aduce un succes garantat pentru audiență.

Cei de la Antena 1 au reunit în sezonul trei al show-ului unele dintre cele mai în vogă vedete autohtone. Cântăreața Nico a venit alături de fiica ei, Alexandra. Make-up artistul Alexandru Abagiu este alături de Vlăduț Radu Nicolae.

De la show nu lipsesc Alex Velea și Mario Fresh sau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan care sunt influencers. Să nu-i uităm pe Florin Ristei și fratele său, Daniel, Speak și iubita lui, Ștefania, Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea, Maria Buză și Lia Bugnar sau Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea.

Toți aceștia au intrat în cursă și se bat pentru un premiu colosal în valoare de 30 000 de euro.

Totuși, nu doar pentru acești bani se bat vedetele. Cel mai bine plătite vedete din acest sezon, pentru a participa la show sunt Alex Velea și Sorin Bontea.

Din sezoanele trecute, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Blonda a câștigat suma de 20 000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei, potrivit ciao.ro.

Și Dorian Popa și-a dat de gol foștii colegi de show. A spus că Ionuț Ghenu și Lora ar fi încasat o mică avere la finele concursului: ”Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune. Artista i-a răspuns imediat: ”Asta da! Așa e”.

Totuși, condițiile din Asia sunt extrem de dure. Artistul Alex Velea s-a arătat deja nemulțumit de ceea ce se întâmplă. “Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea.

Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează.

Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam”, a spus Alex Velea.

Revista Presei