Antena 3, decizie inexplicabilă! Este bombă pe piața media

31 ian. 2020
Antena 3, decizie inexplicabilă! Este bombă pe piața media

Antena 3 șochează piața media din România cu un anunț la care nu se aștepta nimeni. O emisiune foarte cunoscută și care făcea audiențe destul de bune nu va mai reveni cu un nou sezon. 

Astfel, foarte cunoscuta emisiune „În premieră” care a fost coordonată de Carmen Avram, nu va mai reveni pe post. Jurnalista de la Antena 3 a devenit eurodeputat PSD.

În ceea ce privește viitorul emisiunii, Adrian Ursu, director editorial al Antena 3, a declarat că „este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România.

Oamenii din echipa editorială și de producție construită de Carmen Avram își vor păstra antrenamentul profesional lucrând în proiecte în cadrul trustului Intact”.

Ursu a mai spus pentru paginademedia.ro că speră ca în această toamnă emisiunea să revină pe micile ecrane cu un nou sezon.

„În premieră” a început să fie difuzată din 2011. Proiectul TV a fost coordonat de Carmen Avram, care a câștigat un loc de eurodeputat pe listele PSD.