Antonia a dat cărțile pe față. Câți bani face din reclamele diferitelor brand-uri? Sumele sunt incredibile

07 nov. 2020
Antonia a dat cărțile pe față. Câți bani face din reclamele diferitelor brand-uri? Sumele sunt incredibile

Antonia și-a construit pe parcursul anilor o carieră muzicală și videoclipurile ei sunt cele mai așteptate în România. Vedeta acumulează mulți bani din diferite evenimente, dar nu concertele sunt principala sursă de venit. Cântăreața are contracte semnate cu cele mai de invidiat branduri și este plătită pentru aceste reclame cu bani grei.

Artista iese în evidență cu o frumusețe aparte și din acest motiv contractele de colaborare vin una peste alta. Acum este foarte selectivă și lucrează doar cu cele mai mari și sigure brand-uri din țară, dar și peste hotare. Urmăritorii au rămas șocați de suma pe care o primește Antonia ca să facă publicitate. Este clar că nu oricine își poate permite acest lux.

Sumele colosale din publicitate 

Spre exemplu, artista a fost văzută într-o reclamă împreună cu Bromânia pentru o publicitate la TV ale unei companii de telefonie mobilă. Acest contract nu este unul din cele mai mari, pentru că în perioada 2018-2019 a colaborat cu un brand de voiaj și a obținut aproximativ 30.000 euro. Nu toți artiștii se pot mândru cu așa sume și oamenii de rând nu fac acest venit nici într-un an.

Conform unor surse a existat o reclamă care a adus vedetei, atenție, aproape 130.000 de euro. O sumă greu de imaginat doar pentru o  singura publicitate. Antonia își poate permite să ceară mai mulți banii, întrucât popularitatea ei tot crește, iar piesele îi aduc un nou val de abonații pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Instagram.

Antonia are o familie minunată, care este urmărită de câțiva ani la rând. A format un cuplu cu Alex Velea, un artist deja cunoscut în țară datorită muzicii. Cei doi au adus pe lume doi copii împreună, iar Antonia mai are o fetiță de la o altă căsătorie. Astfel, putem observa că vedetei îi merge bine și pe plan profesional și personal.