Antonia a făcut-o de râs în public pe Alexia Eram! A spus în sfârșit de la ce a început războiul cu fiica Andreei Esca

18 oct. 2020
Antonia a făcut-o de râs în public pe Alexia Eram! A spus în sfârșit de la ce a început războiul cu fiica Andreei Esca

Deja nu mai este niciun secret că Alex Velea și Antonia sunt la cuțite cu Mario Fresh și Lino Golden, cei doi tineri artiști pe care cuplul îi numea fii adoptivi și pe care i-au ajutat enorm să evolueze. Au existat numeroase zvonuri cu privire la ruptura dintre aceștia, dar acum Antonia s-a hotărât să dea cărțile pe față.

Motivul scandalului este Alexia Eram, iar acum totul a fost făcut public. Fiica Andreei Esca își petrecea mult timp la studioul de înregistrări al lui Alex Velea, dar în același timp vorbea foarte urât despre partenera de viață a acestuia. Antonia a postat pe Instagram un mesaj prin care o face de râs pe Alexia.

„Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi consideram prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem aproiați de fapt, nu mă suportă și mă bârfeau/bârfesc cu alți >(Prieteni care sunt mai apropiați de ei…plus alții) GROAZNIC!”, a scris Antonia dezamăgită pe Instagram.

Mulți internauți i-au ținut partea artistei și au criticat-o pe Alexia Eram, care se bucură de multe celebritatea datorită mamei sale celebre, dar care pare că nu a învățat să-i aprecieze pe cei care i-au întins o mână iubitului ei. Fără Alex Velea, nici Mario Fresh și nici Lino Golden nu ar fi existat pe piață.

Cine este noul impresar al lui Alex Velea

Alex Velea a fost atât de dezamăgit de faptul că cei doi tineri, pe care i-a protejat, au făcut gesturi urâte față de el încât și-a concediat și impresarul tocmai pentru că acesta dorea să-i reprezinte în continuare și pe băieți.

Acum Velea l-a angajat pe celebrul Cătălin Rotaru. Acesta a lucrat cu toți cântăreții celebri de manele și se bucură în continuare de mare succes. Acum, pe lângă Alex Velea și Golden Boy Society, acesta mai are în portofoliu artiști precum: Bogdan de la Ploiești, What’s Up, Theo Rose, Nadir, Lavinia, Sorinel Puștiu, Romică Țociu și Cornel Palade, Ghiță Muntenu, Liviu Puștiu sau Jean de la Craiova.

Antonia continuă să lucreze cu Global Records, casa de discuri fondată de INNA și Lucian Ștefan.