Antonia distrusă! A aflat că tatăl ei nu era de fapt tatăl ei. Reacția artistei

antonia

Antonia este astăzi o femeie aproape fericită. Aproape pentru că nu o are alături pe fiica ei din prima căsnicie, de care îi este foarte dor. În schimb este o mamă foarte devotată și iubitoare și este mereu aproape de cei doi micuți pe care-i are cu Alex Velea. Deși zâmbește mereu, puțini știu ce viață grea a avut artista.

Când era doar un copil ea a aflat că cel căruia îi spunea tată, Mihai, nu era de fapt tatăl ei. Părintele biologic nu și l-a cunoscut niciodată.

Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a povestit mama Antoniei la „Acces Direct”.

Antonia, scârbită de părinții care nu-și educă copiii

Renumita cântăreață a avut recent un mesaj pe Instagram în care a avertizat cu privire la agresivitatea copiilor din ziua de astăzi și i-a îndemnat pe părinți să se implice mai mult în educația lor.

„Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic (10-20 ani).

”Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți?”
Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți?

Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist”, s-a revoltat Antonia, pe Instagram.

Revista Presei