Antonia e căutată de poliție! Ce i s-a întâmplat vedetei și fiicei sale, Maya

12 mart. 2020
Antonia e căutată de poliție! Ce i s-a întâmplat vedetei și fiicei sale, Maya

Antonia, una dintre cele mai cunoscute ți apreciate vedete din România, este căutată de poliție pentru a lămuri o situație foarte ciudată.

Cântăreața a povestit tot ce i s-a întâmplat ei și fiicei sale Maya.

Furt de identitate

Autoritățile o caută pentru mai multe poze cu ea și fiica ei, Maya, care se pare că au fost folosite, fără acord, de alte persoane. Polițiștii au sunat-o imediat.

„S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni.

Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi”, a declarat artista în cadrul emisiunii „Râzi cu Rusu și Andrei”.

O femeie a acuzat-o că pe Antonia că i-ar fi furat soțul

Aceasta a sunat-o pe Antonia și i-a reproșat că are ceva cu fostul ei soț.

„Mari era una din Londra care mi-a trimis acum, de curând: „Eu am crezut tot timpul, să știi că te-am urât timp de un an, pentru că am crezut că ești cu fostul meu soț”.

A zis că a folosit pozele lui Dominic și ale lui Akim și a zis că are copii cu mine ăla. Și am zis: ”Nu înțeleg, tu nu ți-ai dat seama? Tu chiar ai crezut că acei copii sunt ai lui? Nu știu seamănă copiii mei cu…”. ”Păi, da, că uite asta e poza lui”. Și, într-adevăr, era unu cu ochi albaștri și nu, povești din astea, drame….”, a relatat vedeta.