Antonia s-a tuns scurt! Schimbare majoră de look. Cum arată acum

Antonia s-a tuns scurt. Cea mai frumoasă vedetă din România a decis să facă o schimbare majoră de look. De data aceasta, a uimit pe toată lumea.

Antonia a fost blondă, a avut breton, dar nu s-a tuns niciodată așa de scurt. Fanii au reacționat imediat. Una dintre admiratoare a fost chiar iubita lui Selly, Smaranda.

Artista a postat mai multe imagini cu noua coafură pe Instagram și a anunțat că va filma un nou videoclip.

 Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși a adus pe lume trei copii frumoși, acest lucru nu a afectat-o. Artista arată impecabil.

Mamă devotată și soție iubitoare, Antonia este mereu cu zâmbetul pe buze deși viața ei nu a fost așa cum și-ar fi dorit.

Tatăl său a părăsit-o

Când era foarte mică, aceasta a aflat că cel căruia îi spunea tată, Mihai, nu era de fapt tatăl ei. Părintele biologic nu și l-a cunoscut niciodată.

Antonia a crescut în America. Am plecat când avea ea 5 anișori cam așa, până atunci noi am călătorit prin Europa, am locuit 1 an în Norvegia, 1 an în Elveția, 1 an în Germania, 1 an în Anglia. Am fost cu fostul meu soț, tatăl Antoniei. Pentru noi a fost așa o aventură, hai să încercam ceva nou. Am plecat mai mult pentru a-i oferi ei un viitor mai bun. Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, a povestit mama Antoniei la „Acces Direct”.

 

Recent, Antonia a comentat referitor la agresivitatea copiilor din zilele noastre.

„Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic (10-20 ani).

”Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți?”
Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți?

Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist”, s-a revoltat Antonia, pe Instagram.

Revista Presei