Antonia trece prin clipe grele! Suferința neștiută a vedetei: S-a lăsat cu lacrimi

antonia

Celebra Antonia trece prin clipe extrem de grele. Chiar ea a făcut dezvăluiri complete despre problemele pe care le are în ultima vreme. S-a aflat totul despre suferința neștiută a vedetei.

Antonia nu are parte de momente deloc plăcute. A rămas săngură cu trei copii, dar privește cu încredere spre viitor.

Suferința neștiută a Antoniei

Antonia are mari probleme după ce iubitul ei, Alex Velea, a plecat la Asia Express. Chiar ea a vorbit despre despărțire și despre neajunsurile vieții fără Alex. „Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi’, a declarat Antonia într-un interviu acordat revistei VIVA, apropo de decizia iubitului ei de a participa la Asia Express.

Dar asta nu e tot. Antonia a făcut destăinuiri incredibile. „Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu’, a mărturisit Antonia.

Alex Velea, plecat de trei luni

Sunt aproape 3 luni de când Alex Velea a acceptat provocarea Asia Express și de atunci frumoasa artistă se ocupă singură de cei trei copii pe care îi are. În plus, Antonia face față cu brio și obligațiilor profesionale pe care le are. „Mereu m-am simțit susținută și binecuvântată și îi mulțumesc lui Dumnezeu de fiecare dată pentru tot ce am. Am și eu momente ca oricine, atunci când simt că lucrurile nu se leagă, dar e normal să fie și așa’, conchide iubita lui Alex Velea.

Revista Presei