Anunt de ultima ora pentru pensionari! Cum se vor acorda pensiile de la 1 septembrie

pensie

Veste uriașă pentru mii de pensionari. Au fost demascate zvonurile false potrivit cărora pensiile nu vor ajunge la timp și nu vor fi mărite conform noilor prevederi. Anunțul cel mare vine din partea ministrului Muncii, Violeta Alexandru. 

Potrivit ministrului, pensiile mărite vor ajunge la timp în luna septembrie, iar pensionarii ”nu merită nici zvonuri false, nici minciuni” cu privire la acest lucru.

Reacția Violetei Alexandru survine după ce PSD continuă să răspândească informații potrivit cărora plata pensiilor ar urma să întârzie luna viitoare. În acest context, ministrul îi asigură pe pensionari că nu va exista niciun fel de problemă, iar pensiile vor ajunge la timp, la destinatar.

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câştige politic şi speră că nu va funcţiona, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioşi din CNPP cărora le mulţumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câştigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câştigă prin seriozitate”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Mai sunt detalii de rezolvat

În aceași postare, Violeta Alexandru a mai precizat că la nivelul conducerii Poștei Române, ultimele detalii urmează să fie puse la punct. În același timp, ministrul a făcut un apel la poștași să ”rămână angajați serioși” și să nu îi dezinformeze pe pensionari.

„Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poştei şi văd că se implică punându-şi la punct ultimele detalii. Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajaţi serioşi. Am cunoscut mulţi angajaţi serioşi în Poştă.

Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obişnuiţi să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă şi în administraţie sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – şi cu un autentic spirit de echipă”, a mai scris ministrul.

Citește și:

Revista Presei