Anunț de ultimă oră pentru toți abonații RCS-RDS! Decizia luată de companie

tv

Veste bună pentru abonații Digi TV. Grila serviciului de televiziune prin cablu și prin satelit va include încă trei canale tematice dedicate cinefililor, copiilor, respectiv adolescenților/ tinerilor pasionați de muzică modernă. 

Cinefilii vor putea vedea și mai multe filme produse de cele mai importante studiouri americane și unele dintre cele mai premiate seriale realizate în SUA în ultimii 10 ani.

Cei mai tineri telespectatori se vor putea delecta cu un nou canal de desene animate, dar și cu videoclipurile celor mai în vogă artiști, urmârind emisiunile JimJam și MTV Europe.

Abonații Digi TV⃰ vor avea acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate producții americane precum serialele Mad Men, Breaking Bad și The Walking Dead, dar și la filme-cult precum trilogia Matrix, seriile Kill Bill, Harry Potter, Iute și furios etc. AMC este deținut de AMC Networks International, care mai are în portofoliu și alte posturi tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Cei mai mici telespectatori, adolescenții și iubitorii de muzică modernă vor putea urmări serialele de desene animate și producțiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat în grila Digi TV, dar și emisiunile difuzate de canalul MTV Europe.

Peste 140 de canale sunt disponibile abonaților la serviciile de televiziune prin cablu digital și până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic.

Abonații la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de canale) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de canale), la prețul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.

Revista Presei