Anunț important pentru clienții Digi! Ce telefoane a lansat compania

digi rcs rds

Digi intră tare pe piață și lansează noua generație de terminale marcă proprie Digi C2 și Digi R2. Acestea vor fi disponibile chiar de săptămâna viitoare, iar Digi K2, care va fi disponibil de la sfârșitul lunii.

Cele trei modele de telefoane mobile marcă proprie beneficiază de un design funcțional mult mai atractiv și de o serie de specificații care îmbunătățesc calitatea percepută a terminalelor, păstrându-și, totodată, una dintre caracteristicile de bază, și anume dual SIM.

Digi C2, modelul de intrare în gamă, este prevăzut cu un ecran de 6,1”, față de 5,2”, cât avea predecesorul Digi C1. Celelalte două modele din gamă fac saltul la diagonala de 6,3”. Prevăzute cu dual-camera și funcționalități de ultimă oră precum deblocare facială, senzor amprentă digitală, display full-view și waterdrop notch, telefoanele Digi primesc un plus de forță și responsivitate, grație procesoarelor cu performanțe superioare. Digi C2 vine cu 3GB RAM și 32 GB memorie internă și un procesor Quad Core 2Ghz MTK (A22), Digi R2 – 4 GB RAM și 64 GB memorie internă și procesor Octa Core 2Ghz MTK (P22).

Vârful de gamă, Digi K2, beneficiază de 6 GB RAM și 128 GB memorie internă, de un procesor Octa Core 2Ghz MTK (P70) și de o cameră foto mai puternică (48 MP față de 21 MP, la Digi K1). Cele trei telefoane sunt compatibile cu tehnologiile 3G și 4G și dispun de funcționalitățile VoLTE și VoWiFi, care pot fi accesate pe ambele cartele (dual 4G/dual VoLTE).

Întreaga gamă de telefoane Digi, care vine cu sistemul de operare Android 9.0 Pie, reprezintă cea mai bună ofertă sub raportul calitate-preț de pe piață. Pentru abonații Digi Mobil, Digi C2 va fi disponibil la prețul de 399 lei (inclusiv TVA), Digi R2 la prețul de 499 lei (inclusiv TVA) și Digi K2 la prețul de 999 lei (inclusiv TVA). Telefoanele pot fi achiziționate și în rate, din rețeaua de magazine a operatorului, se precizează într-un comunicat de presă.

Revista Presei