Anunț important pentru milioane de clienți DIGI RCS/RDS: Nu mai trebuie să dați bani pe aceste servicii

05 iul. 2020
Anunț important pentru milioane de clienți DIGI RCS/RDS: Nu mai trebuie să dați bani pe aceste servicii

Digi RCS/RDS vine cu un anunț surprinzător pentru milioane de fani. Nu trebuie să mai dați bani pentru mai multe servicii oferite de companie.

Potrivit Digi RCS/RDS, clienții săi pot vizualiza firme și seriale, de pe orice fel de dispozitiv, în număr de 5. Un alt serviciu gratuit extrem de important este Digi Storage, prin care anumiți clienți beneficiază de spațiu de stocare în cloud:

„DIGI Romania are deasemenea gratuit pentru toti clientii si serviciul DIGI Storage, cel despre care deasemenea v-am vorbit, insa acesta e oferit fara plata doar pentru abonamentele de internet fiberlink 500 si 1000. Vorbim despre spatiu gratuit in cloud oferit de catre DIGI Romania pentru clienti, iar cei care au abonamente inferioare il pot primi contra unui pret lunar modic, deci exista totusi beneficiul de a avea acces la el cu un cost lunar mic.

DIGI Romania are aceste gratuitati oferite pentru o foarte mare parte dintre clientii sai din Romania, de o buna perioada de timp, si daca inca n-ati beneficiat de ele, poate ca ar fi cazul sa o faceti,” menționează idevice.ro.

Anunț important pentru milioane de clienți DIGI RCS/RDS: Nu mai trebuie să dați bani pe aceste servicii

De asemenea, clienții Digi RCS/RDS pot vizualiza online până la 70 de canale TV, alături de filme care se schimbă constant.

Nu în ultimul rând, Digi oferă acces gratuit clienților săi la miile de HotSpot-uri WiFi Digi, amplasate în cele mai aglomerate spații publice.

Compania oferă astfel nenumărate beneficii clienților săi, însă Digi RCS/RDS are și motive să o facă! Asta pentru că România este principala țară în care Digi își câștigă banii, compania fiind prezentă și în Ungaria, Spania sau Italia.

România este principala țară, ca venituri, pentru Digi, compania fiind prezentă și în Ungaria, Spania și Italia.

În primul trimestru din 2019, veniturile companiei se ridicau la 368,8 milioane de euro, în timp ce în perioada similară a lui 2018, Digi avea 339,4 milioane de euro venituri.