Anunțul care vizează milioane de oameni! Ce se întâmplă cu pensiile chiar din această lună: S-a stabilit în Guvern

pensii3-465×215

Anunț de ultimă oră care vizează milioane de oameni. Totul a fost stabilit chiar în ședința de Guvern. S-a anunțat ce se întâmplă cu pensiile chiar din această lună.

Chiar premierul Viorica Dăncilă a făcut anunțul care îi vizează pe toți pensionarii. Aceasta a avut un mesaj în care a încercat să-I liniștească pe aceștia.

Pensiile, mărite din această lună

Deși se credea că majorarea pensiilor nu se va mai putea face având în vedere blocajul în care se află Executivul, Dăncilă a încercat să-I liniștească pe pensionari.

Viorica Dăncilă a ținut să le spună pensionarilor că nu trebuie să-și facă vreo grijă. Premierul a susținut că pensionarii au început deja să primească pensiile pentru luna septembrie și că acestea sunt majorate cu 15%. Mai mult, premierul a dat asigurări că toate pensiile vor fi plătite până pe 15 septembrie.

”Avem situația sub control și niciun român nu trebuie să își facă vreo grijă. Pensionarii au început să priemască pensiile majorate cu 15%, așa cum ne-am angajat. Toate pensiile vor fi plătite până pe 15 septembrie”, a promis Dăncilă.

Scandal total cu Klaus Iohannis

Premierul nu a ratat ocazia să-l critice din nou pe președintele Klaus Iohannis. Este un adevărat război între cei doi după ce șeful statului a refuzat să facă numirile miniștrilor interimari. “Așadar, pensionarii își primesc drepturile chiar dacă Klaus Iohannis vrea să sacrifice și să blocheze constant România! Această situație creată de președintele Iohannis, care prin refuzul de a numi miniștrii interimari ignoră într-un dispreț total reguli, legi și decizii ale CCR, poate produce consecințe grave pentru cetățenii acestei țări și pentru relațiile României cu partenerii externi. Refuzul de a numi miniștrii interimari este un abuz contituțional și de putere, pe care Președintele și-l permite să îl facă la adăpostul imunității absolute pe care o are în fața legii”, a comentat Dăncilă.

Revista Presei