Apare un nou post TV în România. Va fi 4K. Cum se va numi

televizor-465x215_tb730

Apare un nou post TV în România. Televiziunea a obținut, astăzi, licența CNA. Aceasta va fi difuzată în variantă 4K, HD și SD. În spate este o ivestiție de 147.400 de euro.

Postul se va numi Party Mix și va fi un canal de muzică de petrecere. Veți putea urmări emisiuni precum: Happy Party Mix, Hai Noroc, Top 40 Party Mix, Music Box sau Music News.

Proprietarul societății care se află în spatele postului este Laurențiu Megelea. Acesta este acționar majoritar la Societatea Mixmedia SRL din Câmpina. Parte din acest proiect este și Zamfir Ioana, care deține doar 5% din acțiuni.

„Venim cu propunere de a realiza o televiziune muzicală, națională, o televiziune care să abordeze, din punct de vedere muzical, diferit piața de profil. În cadrul acestui proiect, am identificat această oportunitate și dorim să obținem această licență ca să și încercăm să emitem și să aducem în fața publicului programe interesante.” , a spus Lurențiu, potrivit paginademedia.

Ce muzică va difuza postul?

„Vă dau un exemplu, formația Alesis. Cântă și muzică populară, dar și înspre muzică ușoară. Ideea este că sunt o grămadă de piese care nu sunt difuzate de Kiss, de Magic sau de altfel de institușii media, dar care își au locul aici.”, a declarat proprietarul.

Gabriel Tufeanu, membru CNA, și Radu Herjeu au fost destul de reținuți în ceea ce privește succesul acestui post de muzică.

„Dumneavoastră mai aveți niște canale. București TV este și SD și HD. Travel Mix-ul aveți și 4K. Eu, cu tot cablul meu, nu văd Travel Mix 4K. Party Mix 4k, HD și SD nu cred că va funcționa. Sunt prea multe variante, prea mult spațiu de ocupat în cablu, mai cu seamă dacă distribuiți canalul 4K. Nu mi se pare realist, eu m-aș axa pe ceva. Cereți de toate că poate o cădea ceva.”, a spus Tufeanu.

Revista Presei