Apocalipsă pe Dunăre! Apele au venit peste oameni și au măturat totul în calea lor. Imaginile dezastrului

de:
19 iul. 2021
Apocalipsă pe Dunăre! Apele au venit peste oameni și au măturat totul în calea lor. Imaginile dezastrului

Apocalipsă pe dunăre. Mai bine de 150 de persoane au decedat după ce apele au măturat totul în calea lor. În Germania și Austria este un adevărat dezastru, iar echipele de salvare fac față cu greu valului de furtuni.

Imagini dezastruoase de pe Dunăre. 157 de persoane au murit deja în Germania după inundațiile din ultima săptămână, iar în Austria e și ea sub ape. Mai multe localităţi din regiunea Salzburg au fost inundate, iar hidrologii stau cu ochii în patru pentrua. supraveghea nielul apei fluviului Dunărea.

Imagini apocaliptice de pe Dunăre

În localitatea Hallein din regiunea Salzburg imaginile sunt de-a dreptul apocaliptice. Apele au distrus casele precum un uragan, multe persoane fiind măturate chiar de pe stradă, sperând să scape cu viață.

Alte două regiuni grav afectate sunt Salzburg și Tirol, unde oamenii se tem că dezastrul din Germania cu peste 100 de morți s-ar putea repeta și la ei, așa că încearcă să își ia toate măsurile de precauție.

Angela Merkel s-a arătat și ea depășită de ce s-a întâmplat în Germania, mărturisind că nu poate descrie într-un singur cuvânt dezastrul care s-a abătut asupra țării.

”Este îngrozitor. Nu avem un cuvânt în limba germană care să descrie amploarea acestui dezastru”, a spus cancelarul Germaniei.

Cursa contra-cronometru în Germania

Natura a reușit să învingă forța umană în Germania, iar echipele de salvare sunt într-o cursă contra-cronometru continuă pentru a ajunge la persoanele izolate de ape și pentru a le putea acorda primul ajutor.

Un pompier mărturisește că nici măcar nu își poate da seama dacă sunt oameni în mașini, sau în case. ”Nu ştim dacă sunt oameni în interiorul acelor maşini, dar, sperăm, că toţi au reuşit să iasă”, a mărturisit acesta.

Belgia nu este nici ea mai presus. Apele au lovit mai multe localități, iar zeci de oameni au dispărut în urma viiturii din Valonia. Nimeni nu mai știe nimic de ei de câteva ore bune, iar echipele de salvare continuă să îi caute.