Ar fi trădarea supremă! Unde merge Andreea Berecleanu după despărțirea de Antena 1: Este cerută insistent

Andreea Berecleanu

Ar fi trădarea supremă pentru Antena 1! Andreea Berecleanu și-a dat demisia după 17 ani din trustul Anyenelor. Acum, ar putea avea o destinație extrem de spectaculoasă. Ar putea ajunge unde nu și-a imaginat nimeni. Este cerută insistent.

Andreea Berecleanu revine la ProTV?!

Anunțul că Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1 a șocat pe toată lumea. Fanii virtuali au luat-o cu asalt pe vedetă pe rețelele de socializare. Unul dintre aceștia i-a făcut o propunere bombă.

I-a spus Andreei să se întoarcă la Pro Tv, acolo unde a lucrat alături de fostul ei soț, Andrei Zaharescu înainte de a ajunge la Antena 1.

Andreea Berecleanu a lucrat la Pro TV în intervalul 1995-2003â. Apoi, timp de 17 ani a activat la Antena 1, unde a prezentat și principalul buletin de știri.

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse.

Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate.

Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a fost mesajul vedetei pe contul de Instagram.

Andreea Berecleanu a primit mii de mesaje, dar unul i-a luat prin surprindere pe toți. „Andreea, sper din tot sufletul să te întorci la ProTV. Locul tău este alături de oamenii profesioniști din echipa Știrilor ProTV”, i-a scris un fan Andreei.

De altfel, Andreea Berecleanu a vorbit despre viitorul ei. „Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv.

Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a dezvăluit vedeta, conform elle.ro.

Revista Presei