Are bani cu carul! Pe ce a plătit fiul lui Dragnea 150.000 de euro dintr-un foc

16 sept. 2019
Are bani cu carul! Pe ce a plătit fiul lui Dragnea 150.000 de euro dintr-un foc

Deși Liviu Dragnea este închis la Rahova, familia sa trăiește în continuare pe picior mare. Fiul fostului lider al PSD, Valentin Dragnea, a făcut o nouă achiziție bombă.

Acesta și-a cumpărat un nou bolid. Este a șasea mașină care intră în garajul său. Automobilul a costat nu mai puțin de 150 000 de euro.

“Valentin Ştefan Dragnea, omul care se ocupă în acest moment de Turris Turnu Măgurele – liderul din eșalonul secund – are în acest moment în garaj și un Mercedes S-Class AMG. Fiul fostului președinte al PSD Liviu Dragnea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre mașinile pe care le conduce. Astfel, prețul acestui bolid pornește pe piață de la aproximativ 150.000 de euro”, a scris gsp.ro.

Valentin mai deține un VW R pe care l-a tunat, un BMW X5, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar și un Rover deținut de mama sa, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea şi-a tras un bolid de 150.000 de euro! Esta a şasea maşină a lui Valentin!

Fiul lui Liviu Dragnea este implicat în mai multe afaceri. Valentin este acționar la mai multe firme, sponsorizează echipa de fotbal Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Recent, Dragnea a primit o mega lovitură. Fostul politician nu mai are voie să calce în SUA. Vizați sunt și copiii acestuia, Valentin și fiica sa, Alexandra.