Aroganță maximă a Anamariei Prodan! Cum a putut să apară în plină stradă: Trecătorii au rămas înmărmuriți

Anamaria Prodan ne-a obișnuit mereu cu aparițiile demențiale, dar de data aceasta pare că a întrecut orice imaginație. Este aroganța maximă făcută de impresarul de fotbaliști. A apărut într-o ținută fabuloasă pe stradă. Nici nu știi la ce să te uiți mai repede.

Apariție demențială a Prodancăi

Vedeta TV a avut o nouă apariție demențială. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi cu o coroană pe cap, dar și cu o ținută super scumpă. Se pare că accesoriile de pe vedetă costă în jur de 300.000 de euro.

Anamaria Prodan a fost surprinsă de wowbiz.ro într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru o după-amiază obișnuită. Sexy-impresara a ieșit pe stradă cu o coroană de regină pe cap, în valoare de 1.500 de euro, marca Bassam Concept Salon, după ce și-a aranjat părul la coafor.

Mai mult, Anamaria Prodan purta o ținută extrem de scumpă, așa cum este de fapt și obișnuită. Rochia Off White de 2.800 de euro, paltonul Dsquared de 7.000 de euro, adidașii Gucci de 2.500 de euro, ceasuri Richard Mille de 250.000 de euro și geanta Kelly Mini de 25.000 de euro au compus un outfit de aproximativ 287.500 de euro.

Loading...

Revista Presei