Artistul super cunoscut din SUA care preferă vinurile din România. Care este favoritul său

02 aug. 2021
Artistul super cunoscut din SUA care preferă vinurile din România. Care este favoritul său

Și americanii apreciază vinurile românești și mâncărurile tradiționale. Odată ce le-au încercat devin dependenți de acestea. Este și cazul celebrului Marty Cintron de la No Mercy, care se consideră…de-al nostru. Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere cu băuturi aduse chiar din țara noastră.

Pentru solistul Marty Cintron de la No Mercy, România este una din destinațiile sale preferate când se află în turnee. Omul din spatele formației No Mercy, muzicianul care a vândut 10 milioane de albume în întreaga lume cu marile sale succese ”Where Do You Go”
și Please Don’t Go” se consideră aproape român de-al nostru. Este familiarizat cu bucătăria tradițională- adoră papanașii iar mustul este favoritul său, dar și cu marile orașe ale țării.

Marty va fi pe 18 septembrie pe Arena Națională la Forever Hit Festival

Neworkezul Marty a descoperit Bucureștiul în urmă cu 15 ani, într-o vizită privată. Pe 18 septembrie a.c. solistul revine în Capitală, de acestă dată pentru a fi alături de crema muzicienilor de top din anii ’90, la Forever Hit, festivalul gigant dedicat muzicii anilor ’90.

”Abia aștept să ne revedem la noul festival, pe stadion. Loc pe care îl vom transforma în cea mai mare discotecă de pe continent. Am stat prea mult cuminți”, ne spune Marty într-un mesaj adresat prietenilor de aici.

”Am văzut afișul și sunt încântat și onorat că România organizează primul eveniment concertistic mare din ultimii doi ani. Va fi ca o reuniune de generație. Mă văd cu Haddaway, Dr Alban, Snap!, Las Ketchup, va fi distractiv, atâtea ore de muzică”, adaugă artistul ale cărui succese de Billboard au fost recompensate cu zeci de discuri de aur și platină.

 Marty Cintron salută prietenii din România și spune ce vinuri adoră

”România are un loc aparte în sufletul meu. Am cântat în multe orașe, am cunoscut artiști români foarte buni. E unicul loc din lume unde mănânc papanași. Aici am descoperit și vinul dulce (mustul-n.a.) la un ”wine fest”. Odată am primit un cadou neprețuit, 30 de sticle cu vinuri vechi, multe de zeci de ani. Cel mai vechi avea 50 de ani, de la ocramă din Focșani. Le-am dus cu etichetă FRAGIL în Statele Unite. O parte din sticle le-am deschis de ziua mea, toți invitații au băut vinuri de colecție românești”, ne spune artistul care a împlinit 50 de ani.

Cardurile de acces pentru Forever Hit s-au pus în vânzare pe https://foreverhit.ro/ sau https://bileteacum.ro/forever-hit-2021/, întreaga listă de artiști asigură admiratorii din țara noastră, prin video mesaje, că vor fi prezenți la București, la cel mai mare eveniment dedicat genului pe 2021.Art