Așa nu ai mai văzut-o niciodată! Andra, cu ochii în lacrimi: Ce i s-a întâmplat vedetei

18 nov. 2019
Așa nu ai mai văzut-o niciodată! Andra, cu ochii în lacrimi: Ce i s-a întâmplat vedetei

La asemenea imagini nu s-ar fi așteptat nimeni. Așa nu ai mai văzut-o niciodată pe Andra. Cântăreața s-a emoționat până la lacrimi. Ce i s-a întâmplat vedetei e de neimaginat.

Andra Măruță a avut parte de surpriza carierei, dar și a vieții. Totul s-a întâmplat la ultimul concert al vedetei.

Andra, cu ochii în lacrimi

Când a urcat pe scenă nu credea că i se va întâmpla acest lucru. Și totuși, s-a întâmplat la ultimul concert. O fană a celebrei cântărețe a venit, pentru a o vedea și asculta, tocmai din Brazilia!

Femeia a zburat 16 ore pentru a-și întâlni artista favorită. La finalul evenimentului, a venit la Andra, alături de care s-a fotografiat. Artista a îmbrățișat-o și a dialogat cu ea, apoi, a urcat pozele pe pagina de socializare, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant.

”Când muzica mea trece bariere de limbă și trece oceane… peste granițe… Ce pot să mai spun? În Brazilia am o fană care, deși vorbește portugheza, fredonează în română! ❤️ A zburat 16 ore ca să ajungă la concertul meu. Sunt copleșită de pasiunea și dedicarea ei”, a scris artista pe pagina de socializare.

Andra, căsnicie fericită alături de Măruță

Andra are o carieră fabuloasă care a început încă de la o vârstă fragedă. A făcut cunoștiință cu scena când era doar un copil și reușește să se mențănă la o cotă foarte mare și acum, la decenii distanță de la debut. Și în viața personală Andra poate spune că este o femeie împlinită. Este căsătorită de 11 ani cu prezentatorul ProTV, Cătălin Măruță, cu care are doi copii, David și micuța Eva Maria Ioana.