Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Așa se decide viitorul României: cu mici și bere de la PSD! Pe 3 mici și o bere, ați vandut o țară

  1. Home/
  2. Politică/

Așa se votează viitorul României
Inspirație zero, succes garantat! PSD Olt a dat cu mici și bere în electorat lângă pădurea Căcâna, la marginea orașului Slatina. Căcâna, nume ce provine, spun „cunoscătorii” din zonă, de la stația de epurare aflată în apropiere.Trăiască PSD! Peste 2000 de oameni trecuți de prima tinerețe, toți cu șepci roșii PSD, toți cu cupoane contra cărora au luat gratis câte cinci mici și o bere.

Mulți dintre ei, dacă nu toți, se vor înghesui la urne mai dihai decât au făcut-o, de 1 Mai, la micii pesediști. Pentru a pune ștampila pe marii pesediști.

La urne poate merge însă oricine, la Căcâna, la delirul românului învățat să stea cu mâna întinsă, s-a intrat pe bază de invitație.

Numeroşi bistriţeni s-au înfruptat la Baza MHC, cu mici şi bere oferite de social-democraţi, care au profitat de ocazie să le spună oamenilor şi cu cine să voteze, foişoarele de la lac fiind tapetate cu afişe electorale ale Alianţei PSD-UNPR-PC. Peste 2.000 de tichete valorice au fost distribuite cu această ocazie sindicaliştilor din zona industrială. Şeful CJ Radu Moldovan, ministrul Doina Pană, eurodeputatul Ioan Mircea Paşcu, prezenţi la sărbătoare. (FOTO)
Zeci de tineri îmbrăcaţi în tricouri roşii, purtând şepcuţe de aceeaşi culoare pe care scria „Votează PSD!” au trebăluit încă de joi dimineaţa în jurul grătarelor amplasate la Baza MHC de la Lac. Unii au prăjit mici pentru mulţimea înfometată care stătea la cozi, alţii au împărţit cutii cu bere, iar alţii, cum ar fi liderul PSD Bistriţa Alexandru Bria sau viceprimarul George Avram doar au supravegheat ca totul să meargă ca pe roate. Cu un tichet s-au putut lua patru mici şi o bere.

Nu toată lumea a avut răbdare să aştepte ca micii să se prăjească bine pe grătar. Unii oameni au preferat să li se dea carnea porţionată, dar nepregătită pe care probabil au dus-o acasă sau în alte părţi în care au petrecut împreună cu familia. Alţii însă au îndurat chiar şi ploaia care a căzut în reprize numai să poată savura mâncarea în aer liber, cu o doză de bere în faţă.

Petrecerea roşie s-a bucurat şi de oaspeţi de la Bucureşti. Europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu s-a aflat printre petrecăreţi, candidatul la alegerile din 25 mai susţinut şi de PSD Bistriţa-Năsăud bucurându-se de compania ministrului delegat pentru ape, păduri şi piscicultură, Adriana Doina Pană. Aşa cum a anunţat, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a făcut doar act de prezenţă, el plecând în scurt timp de la baza MHC, chiar înainte să vină ploaia, întrucât joi seara trebuie să se afle în judeţul Sălaj, la o nuntă. Pentru cei prezenţi organizatorii au pregătit şi un spectacol folcloric.

Vă invităm să urmăriți cu atenție materialul video realizat de jurnaliștii de la Recorder.

E fabulos!

Andru