Atenție la carduri! Toți cei care au NETFLIX sunt vizați. Nu faceți asta sub nicio formă

netflix

Atenție! O nouă înșelătorie a apărut pe internet. De data aceasta, sunt vizate persoanele care au cont de Netflix. Aveți mare grijă dacă primiți acest mail! Nu este de la companie.

Toți utilizatorii sunt îndemnaţi să îşi reintroducă datele cardului de credit, pe motiv că le-ar fi fost suspendat abonamentul. Desigur, totul este o înșelătorie. Mailul nu este trimis de cei de la NETFLIX.

Cei care au cont sunt avertizați că abonamentul este oprit pentru că plata din ultima lună nu a fost efectuată. Ulterior, se cere să se reactualizeze modalitățile de plată printr-un „click” pe unul din butoanele atașate la mesaj.

„În atenția celor care au cont pe Netflix ! Ieri am primit un email, care părea că e trimis de Netflix, în care mi se aducea la cunoștință că abonamentul meu este oprit momentat din cauză că plata abonamentului nu a putut fi încasată pe ultima lună și mi se cerea să reactualizez modalitățile de plată printr-un „click” pe unul din butoanele atașate la mesaj. Mi s-a părut ciudat din start, pentru că niciodată Netflix nu-mi trimitea mesaje în limba engleză, ci în română. Plus, eu mă uitam la acel moment la un film pe Netflix, deci abonamentul nu era oprit.”, a scris un internaut pe Facebook.

Adresa de mail este [email protected] 

”Adresa de email era și ea dubioasă, [email protected] – la prima vedere (de fapt era una cu un ID extrem de lung, după cum se vede în foto atașat). Am verificat pe contul de Netflix situația la zi a abonamentului și totul era ok. Am sunat direct la Netflix și mi-au confirmat bănuielile: cineva încerca să-mi fure datele de acces la cardul bancar. Dacă aș fi urmat sfatul băieților deștepți și aș fi dat click pe unul din butoane ca să-mi reactualizez metoda de plată, puteam să rămân fără cash pe card în următoarele ore sau minute. Și încă ceva: întotdeauna, indiferent de țară, când Netflix îți trimite un mesaj, formula de adresare este personalizată pentru fiecare abonat în parte. Deci, aveți grijă cu mesajele primite!”, a mai spus acesta.

Revista Presei