Atenție mare la acest brand de LAPTE care se găsește în toate magazinele! Îl vând stricat, dar pretind că este proaspăt! Românii îl cumpără masiv, fără să știe că este expirat de fapt

lapte-300×200

În societatea de astăzi devine din ce în ce mai greu să găsești produse de calitate, care să nu-ți creeze probleme de sănătate. Se știe de mult timp că laptele de pe piață nu prea mai seamănă cu laptele de altă dată, dar când și brandurile care pretind că investesc masiv în calitate încep să vândă produse expirate ca proaspete, atunci situația devine cu adevărat gravă.

„Lăptăria cu caimac” este un brand de lapte foarte apreciat pe piață. Mai scump decât celelalte, mulți români optează pentru produsele lor, fiind convinși că vor mânca sănătos. Dar iată că jurnalista Carmen Ivanov ne atrage atenția că lucrurile nu stau deloc așa. Și nu este singura care s-a confruntat cu o astfel de situația.

„Lăptăria cu caimac” se regăsește pe rafturile celor mai importante supermarketuri, dar se pare că laptele pe care ei îl vând ca proaspăt este de fapt, stricat. A consuma lactate cu probleme înseamnă de multe ori indigestie severă și stat la perfuzii, așa că situația de mai jos este de-a dreptul revoltătoare.

„Lăptăria cu caimac” distribuie lapte stricat în magazine. Acuzații grave

“Începe săptămâna cu o doză binemeritată de lapte… stricat!” produs de Laptaria cu caimac.
Din nefericire acesta este laptele meu preferat. Eu îi zic lapte cu văcuță. 🐮
Ieri însă am cumpărat o astfel de sticlă cu termen de expirare 31 oct – dar totuși conținutul era expirat (bine că am eu căni transparente și-am văzut prin cană că ceva e wrong ). Am zis că magazinul e de vină, poate au depozitat incorect.

Azi am cumpărat alte două sticle din același “lapte cu văcuță”, din alt magazin. Ambele stricate. Nu-i chiar cel mai ieftin lapte de pe piață, nu e vorba despre bani, ci de ideea în sine – să fierbi laptele proaspăt cumpărat să vezi dacă e încă bun, deși pe el scrie că trebuie să fie. Mâine, o iei de la capăt cumperi iar – cauți termenul, e în regulă, guști, miroși… fierbi… nu mai e în regulă. Și nu cred că sunt singura care a pățit așa…”, a scris Carmen Ivanov pe pagina ei de facebook.

O altă internaută i-a întărit povestea, susținând că și ea a pățit același lucru. „De două ori am pățit la fel – STRICAT!!! Chiar dacă era în termen! Nu mai cumpăr acest produs!”, a scris aceasta.

Așteptăm cu interes reacția producătorului Lăptăria cu caimac.

Revista Presei