Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Au încercat să țină secret! Divorț cu scandal între un politician celebru și soția lui

  1. Home/
  2. Politică/

Se va lăsă cu scandal și se vor spăla rufe murdare în public. Cel puțin așa arată datele problemei, după cum le prezintă presa din Cluj. Cu toate că se afișau ca un cuplu sudat, ei bine iată că lanțul de iubire s-a rupt definitiv și divorțul a devenit inevitabil. Încă de la începutul anului existau zvonuri că cei doi nu se mai înțeleg deloc, dar iată că fix în Săptămâna Mare au găsit oportun să depună actele de divorț. Iar motivul sunt banii.

Este forba despre președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, finul primarului Emil Boc și soția sa Camelia care pe 3 aprilie a introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca. Deși ar fi dorit să ascundă acest lucru ca să nu-i fie afectată cariera politică, politicianul va putea evita cu greu un scandal și asta pentru că la mijloc ar fi foarte mulți bani.

Cert este că averea imensă a familiei Tișe, estimată la 10-12 milioane de euro – în primul rând blocul din Piața Mihai Viteazu – este în cea mai mare parte pe numele Cameliei Tișe (95%), iar președintele Consiliului Județean a intentat mai multe procese prin care cerea să i se recunoască în Justiție calitatea de asociat în firma înregistrată pe numele soției și fratelui său, Bogdan, scriu jurnaliștii de la Monitorul de Cluj.

Se pare că actele de divorț reprezintă doar începutul, iar între cei doi se va duce un adevărat război, mai ales că viitoarea fostă soție ar fi spus în diverse cercuri de prieteni că a adunat multe secrete de-a lungul timpului și că l-ar putea pune la zid pe Alin Tișe.

Poate te interesează și…

Drama neștiută a lui Cristi Chivu! Boala care i-a schimbat viața: “Nu mai sunt același om!”

Ana, ultima câștigătoare a lui Smiley de la Vocea României, rupe tăcerea! Cum s-a comportat cântărețul cu ea după finalizarea concursului

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook