Au intrat banii pe card! Vestea așteptată de mii de oameni: Anunț oficial de la stat

bani

Este vestea momentului. Au intrat banii pe card. Mii de oameni au așteptat acest anunț oficial de la stat. Ministerul Agriculturii va efectua plata în avans a subvenţiilor pentru fermieri cu o „sumă record” de 1,37 miliarde de euro.

Este cea mai mare care se acordă în avans pentru plata subvenţiilor din 2009 până-n prezent. Anunțul a fost făcut de către a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Bani pentru români

Sunt bani extrem de mulți care intră în conturile fermierilor. Nimeni nu se aștepta la o sumă atât de mare. Mai mult, întreaga sumă va fi decontată de către Comisia Europeană. „Ministrul Agriculturii a făcut o informare în şedinţa de guvern de astăzi cu privire la plata în avans a subvenţiilor pentru fermieri cu o sumă record de 1,37 miliarde de euro. Este cea mai mare sumă care se acordă în avans pentru plata subvenţiilor din 2009 până-n prezent, de când avem această facilitate, o sumă extrem de importantă pentru derularea activităţilor în agricultură.

Aşadar, 1,37 miliarde de euro plăţi în avans, bani care, de altfel, sunt şi ei cuprinşi în execuţia bugetară pentru anul în curs, urmând a fi decontaţi la Comisia Europeană la începutul anului viitor”, a declarat Ionel Dancă, joi, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei de guvern.

Revista Presei