Au spus tot adevărul! În cât timp se vindecă o persoană de coronavirus

coronavirus-3-660-1

Coronavirusul face prăpăd în toată lumea, iar Europa pare să fie cea mai afectată. Oamenii sunt îngrijorați și speriați de ce ar putea să pățească dacă vor lua acest virus.

Un expert din cadrul Comisiei Naţionale de Sănătate din China îi liniștește și dezvăluie în cât timp ar trebui să se vindece o persoană infectată de COVID-19.

E nevoie de doar o săptămână de recuperare.

Li Xingwang, expert în cadrul Comisiei Naţionale de Sănătate din China (NHC), a declarat la Beijing că o persoană infectată de COVID-19, are nevoie de o săptămână pentru a se recupera.

Specialistul susține că simptomele uşoare ale coronavirusului nu sunt asemănătoare celor de pneumonie. În acest caz, pacientul prezintă doar o febră ușoară, relatează Reuters.

Virusul face prăpăd în toată lumea

S-au înregistrat aproape 10.000 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore și peste 142.539 de cazuri confirmate. Dintre cele 9.769 de cazuri noi, aproape 7.000 au fost înregistrate în ţări din Europa, în timp ce în China au fost doar 18 cazuri, potrivit raportului zilnic al OMS.

Potrivit raportului zilnic, numărul deceselor de COVID-19 în lume este 5.393. 438 s-au înregistrat doar în ultimele 24 de ore.

Italia este cea mai afectată

În Italia, numărul persoanelor care au COVID-19 este de 17.660. Italia este urmată de Spania cu 4.231, a doua cea mai afectată țară.

Revista Presei