Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

augustin viziru

În prima ediție a reality show-ului Ferma de la Pro Tv, Augustin Viziru era mare favorit la câștigarea trofeului. O accidentare gravă, însă l-a oprit din drumul spre succes. Pentru că a adus multe puncte de audiență și a fost și favoritul publicului, Pro Tv i-a propus să reintre în noua ediție a competiției.

Conform surselor VoxBiz, contractul a fost unul foarte profitabil pentru Augustin, care conform CanCan ar fi și câștigat concursul. Filmările la reality show s-au încheiat, iar episoadele montate sunt difuzate acum, cu câteva luni întârziere.

Puțini știu detalii despre Augustin Viziru, cel de dinainte de a fi actor. Acesta a ajuns popular inițial datorită fratelui său, Lucian Viziru, care a făcut parte din trupa Gaz pe foc și care a avut numeroase proiecte de televiziune. Acum însă locuiește în Germania și este antrenor de tenis.

Detalii neștiute despre Augustin Viziru

Augustin Viziru a urmat studiile liceului “Jean Monnet” din București, iar apoi a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport- Tenis. Puțini știu că este și nepotul fostului mare tenismen Gheorghe Viziru. Augustin a lucrat o perioadă ca antrenor de tenis, antrenor de fotbal și a devenit în timp și unul dintre cei mai buni jucători de biliard ai României, câștigând impresionant mai multe concursuri.

Mai exact, Augustin este campion Balcanic la Biliard și numărul I în Campionatul Oficial de Biliard din Romania. Actor a devenit subit când a primit rolul lui Max în telenovela „Lacrimi de iubire”, produsa de compania Media Pro Pictures și difuzată de Acasă Tv la acel moment. Au urmat apoi roluri în „Iubire ca in filme”, „Regina”, „Aniela” și „Iubire si onoare”.

Augustin Viziru a fost căsătorit cu Oana Mareș, dar după un divorț dureros nu și-a mai asumat o relație. S-a zvonit mult timp că are o relație stabilă cu Doinița Oancea, doar că în timp ce era implicat în proiectul Survivor de pe Kanal D s-a aflat că are o iubită din afara showbiz-ului, cu care acum are și un copil.

Revista Presei