Automobilele electrice cu cea mai rapidă accelerație din 2020

Tesla Roadster

Cu siguranță ați auzit despre accelerația impresionantă a automobilelor electrice; trecerea de la un motor pe benzină la unul electric ar putea rezulta într-o accelerație ce te va da pe spate, chiar și în cazul unei mașini modeste, plug-in hybrid.

Însă, chiar dacă știm cu toții că Tesla pune la dispoziție printre cele mai rapide mașini fabricate vreodată, numărul mare de alternative capabile să accelereze 0-100 km/h în mai puțin de 5 secunde – iar în unele cazuri in mai puțin de 2 secunde – este extraordinar.

Performanța mașinilor electrice a schimbat complet lumea auto, berlinele de familie electrice reușind să fie mai rapide decât unele hypercar-uri de generație anterioară, comparațiile cu mașinile de Formula 1 și supercar-urile devenind irelevante.

Am alcătuit o listă cu cele mai rapide mașini electrice pentru 2020. Această lista include mașini ce sunt disponibile chiar acum, precum și mașini ce pot fi rezervate, cât și modele care au fost dezvăluite și urmează a fi introduse pe piață.

* Continuare in paginile următoare:

1
2
3
4
5
6
7
Loading...

Revista Presei