Avertisment pentru toți cei cu telefoane mobile! Ce este interzis să facem. Suntem în mare pericol

telefon

Avertisment extrem de dur pentru toți cei cu telefoane mobile! S-a aflat ce este interzis să facem. Suntem în mare pericol din cauza coronavirusului.

Avertisment pentru cei cu telefoane mobile

În sfârșit, s-au aflat cele mai importante detalii pentru cei cu telefoane mobile. O mare companie a dat publicității o serie de măsuri de prevenție în fața temutului virus.

Oamenii de știință au scos la iveală faptul că noul virus COVID-19 poate rezista pe unele suprafețe timp de 9 zile, una dintre aceste suprafețe fiind chiar telefonul mobil.

Având în vedere că acesta este cel mai folosit dispozitiv, fiind atins atât cu mâna cât și cu fața de nenumărate ori pe zi, orice virus, bacterie sau germen prezent pe acesta poate fi tranferat cu ușurință pe piele.

Spălatul corect pe mâni, timp de cel puțin 20 de secunde, ne poate menține sănătoși. Telefonul mobil reprezintă însă o altă problemă.

Astăzi aflăm însă modul corect de dezinfecție a telefonului.

În cazul în care atingeți telefonul imediat după ce ați atins obiecte contaminate, ați putea crede că este o idee bună să interveniți imediat cu spirt. Ei bine, nu! Spirtul distruge stratul hidrofob și oleofob care protejează ecranul de petele provocate de lichide sau de grăsime, inclusiv de amprente.

Utilizarea unei soluţii de alcool izopropilic cu o concentraţie de 70% sau a şerveţelelor dezinfectante ar trebui să fie de ajuns pentru a distruge toți microbii de pe dispozitiv.

În cazul în care nu aveți încredere că telefonul este perfect curat, compania recomanda folosirea lămpii cu UV care distruge nu mai puțin de 99.99% din germeni, conform cnet.com.

Dacă telefonul este însă curat, doar amprentele de pe ecran reprezentând o problemă, compania susține că o simplă lavetă din microfibră ar trebui să fie de ajuns. Aceasta poate fi înmuiată în apă distilată pentru o curățare mai bună, inclusiv pe lateralele și pe spatele telefonului. Nu turnați însă niciodată apă direct pe telefon!

Restul agenților de curățare trebuie evitați cu orice preț. În ciuda faptului că, la început, aceștia pot avea efecte bune, în cele din urmă vă pot distruge ecranele, sau chiar componentele din interior.

Compania a oferit și un pont pentru a elimina praful și scamele adunate în porturile mici ale telefonului. Acestea pot fi îndepărtate cu ajutorul unei benzi adezive, tăiată în bucăți mici și rulată, astfel încât să încapă în cele mai mici porturi.

Revista Presei