Avocatul lui Gheorghe Dincă, prins luând mită! Cine i-a dat bani și de ce

20 aug. 2019
Avocatul lui Gheorghe Dincă, prins luând mită! Cine i-a dat bani și de ce

Gheorghe Dincă este supărat pentru că trebuie să suporte condiții grele în închisoare și face regulat circ cu anchetatorii. Acesta se plânge că nu are televizor în cameră și că este nevoit să bea apă de la robinet. Dar nu se poate plânge de numărul avocaților din oficiu, cinci la număr până acum.

Cel de-al doilea, Adrinel Neagu a fost până acum câțiva ani polițist la Rutieră și cum intrarea în Barou continuă să fie controversată, iată că fostul angajat al MAI nu a avut nicio problemă să ajungă avocat. Presa din județul Olt scrie că în urmă cu patru ani, Neagu a fost prins când primea mită de la un şofer pe care îl prinsese în trafic.

Din acest motiv, el a fost chiar şi reţinut, dar Curtea de Apel Craiova a respins propunerea de arestare preventivă a acestuia. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, polițistul nu a pățit nimic, a revenit în Poliție, iar în câteva luni a ieșit la pensie și s-a făcut avocat. Interesant este că dosarul în care era cercetat a dipărut de pe portalul instanţelor.

Neagu neagă realitatea

Contactat de Libertatea, Neagu nu a recunoscut că ar fi fost vreodată poliţist, deși toată lumea știe acest lucru. „Nu am fost poliţist niciodată”, a spus acesta care a adăugat și că a fost avocatul monstrului din Caracal doar săptămâna trecută, când l-a reprezentat  în faţa judecătorilor la termenul în care s-a decis prelungirea arestării preventive.

În prezent, Gheorghe Dincă este reprezentat de Cristina Firică. Aceasta este nora unui bărbat despre care s-a spus că ar fi fost partener de afaceri cu presupusul criminal. Deși au existat multe dezbateri pe acest subiect, Firică este în continuarea avocata celui care le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.