Bani în plus pentru acești români! Li se măresc salariile cu 85% în plină pandemie. Cine sunt norocoșii

Proiect revoluționar pe masa Guvernului. În plină pandemie de coronavirus, Executivul încearcă să facă tot posibilul pentru a salva vieți.

Salarii mărite cu 85%

Acești români vor avea salariul aproape dublu. Li se vor mări salariile cu 85%. Vorbim despre un proiect de lege anunțat de Ministerul Sănătății.

Acesta prevede ca personalul medico-sanitar sau auxiliar sanitar ce activează în cadrul secțiilor sau compartimentelor de boli infecțioase care acordă servicii medicale persoanelor ce au contactat coronavirusul să beneficieze de un spor salarial de până la 85% pe perioada participării efective la aplicarea măsurilor de combatere epidemiei.

Și asta nu e tot. Măsura ar urma să se aplice și personalului medical și sanitar ce-și desfășoare activitatea în centrele de testare, unde sunt recoltate probe și sunt testate persoanele cu simptomatologie specifică afecțiunii provocată de covid-19.

Și personalul angajat în alte structuri medicale sau unități sanitare care acordă servicii de specialitate ce apar în urma declarării unei pandemii va beneficia de aceste prevederi.

Este vorba despre medicii, asistenții sau infirmierii implicați în tratarea bolnavilor care s-au contaminat cu covid-19 sau care intră în contact direct cu pacienții.

Loading...

Revista Presei