Noul barbat care i-a cucerit inima Andreei Bălan! Vedeta nu se mai ascunde! Surpriză mare în showbiz

george-burcea-ar-fi-parasit-caminul-conjugal-divorteaza-de-andreea-balan_size24

Surpriză mare în showbiz, la doar câteva luni după ce Andreea Bălan şi George Burcea şi-au anunţat divorţul. Se pare că artista ar avea deja un înlocuitor pentru George Burcea, fiind vorba de un nume cu adevărat surpriză care există în viaţa artistei de ani de zile. La asta chiar nu se aştepta nimeni!

Andreea Bălan, mesaj cu subînţeles după divorţ

După ce Andreea Bălan și George Burcea și-au anunțat divorțul și motivele care au dus la separare celor doi, aceștia mai fiind legați doar până în momentul în care tribunalele se vor redeschide și actele de divorț vor putea fi semnate, artista a dat deja semne că vrea să treacă mai departe de actorul cu care își unise destinele chiar anul trecut.

Cu toate că nu este încă nimic oficial, Andreea ar putea să ajungă în brațele bunului ei prieten, Perișor Ruge, cu care și colaborează profesional. Mai mult, pentru a întări zvonurile, de ziua de naștere a lui Petrișor Ruge, Andreea Bălan a postat pe contul său de socializare o imagine cu ei doi, alături de un mesaj interesant care a stârnit reacția fanilor.

”Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris vedeta, pe social media.

Chiar dacă nu este nimic oficial, Andreea recunoaște că bărbatul este cel mai stabil din viața ei, dansatorul îi este prieten de peste 12 ani. Cei doi au ajuns se cunoască extrem de bine și să lege o legătură foarte strânsă. Mai mult, sunt apropiați atât pe scenă, cât și în viața reală, deoarece artista a susținut în repetate rânduri că se înțeleg de minune și îi leagă foarte multe lucruri în comun.

Legătura dintre Andreea Bălan și Petrișor Ruge

Mai mult, lucrurile par să se potrivească. Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, iar Petrișor Ruge s-a despărțit de Sandra Izbașa. De-a lungul timpului despre cei doi s-au născut numeroase speculații potrivit cărora între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și de prietenie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Revista Presei