Băsescu a îngropat totul! Cine a fost prima lui iubită și cum arăta

Traian Băsescu este un om împlinit. A avut o carieră politică răsunătoare, iar pe plan personal a avut tot ce își poate dori un bărbat, o soție, copii și nepoți minunați.

Deși a avut o viață agitată, fostul președinte al României și-a făcut timp și pentru familie. Acesta s-a căsătorit cu Maria Băsescu și au împreună două fete, Ioana, născută în 1977, și Elena, născută în anul 1980.

Înainte de a o întâlni pe Maria, Băsescu a mai trăit o poveste intensă de dragoste. Fostul președinte era îndrăgostit de Elena, o tânără pe care a cunoscut-o în perioada studenției.

Era Facultatea de Ştiinţe ale Naturii

Acesta era boboc la Marină și ea era în primul an de facultate. S-au cunoscut la cantină. Ce s-a ales de prima sa iubire?

Nu se știe cauza despărțirii lor, dar la doi ani de la ruptură, Traian Băsescu s-a căsătorit cu Maria Băsescu. Se pare că Elena Ștefan a ajuns să ocupe funcția de directoare a școlii din Dragalina, judeţul Călăraşi.

„Aș fi putut să fiu prima doamnă”

„Ia uite! Aș fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena unei prietene, arătându-i și o poza cu ea și fostul șef al statului, în care cei doi păreau vizibil îndrăgostiți, potrivit libertatea.ro.

Revista Presei