Băsescu are de ce să fie mândru! Super afacerea deschisă de EBA: Detalii din interior

Fostul președinte, Traian Băsescu, are de ce să fie mândru. Mezina fostei familii prezidențiale s-a lansat în afaceri. Este vestea finalului de an. Avem detalii incendiare din interior.

Dacă până acum Ioana Băsescu era cea care avea deschise afaceri, acum a venit rândul mezinei să se implice în business.

Superafacerea Elenei Băsescu

Mezina actualului europarlamentar s-a lansat în afaceri. Elena Băsescu e pusă pe fapte mari. Dacă toată lumea aleargă după cadouri, fata cea mică a lui Traian Băsescu este preocupată de altceva. EBA vrea să dea lovitura în afaceri.

Zilele trecute, spynews.ro a surprins-o pe Elena Băsescu în oraş, chiar în timp ce coboara din bolidul său. EBA s-a îndreptat spre un exchange. Acolo, fiica lui Traian Băsescu a petrecut aproximativ zece minute, timp în care a schimbat o sumă importantă de bani.

Apoi, Elena Băsescu s-a urcat în autoturismul său şi s-a îndreptat către un centru comercial specializat în vânzarea materialelor textile. Bruneta era interesată să cumpere materialele necesare pentru producerea de haine asortate pentru mame şi copii. Bruneta deţine un magazin online prin intermediul căruia comercializează astfel de obiecte vestimentare.

Pe lângă faptul că este o mămică dedicată, fiica lui Traian Băsescu este şi o femeie care vrea să aibă succes în afaceri. Din acest motiv, „EBA” investeşte de zor în business-ul său.

Născută la 24 aprilie 1980, în Constanţa, Elena Băsescu are trei copii: Sofia Anais, Traian Junior şi Anastasia. Primii doi sunt rezultaţi din mariajul pe care „EBA” l-a avut cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Fetiţa cea mică a brunetei s-a născut în urma relaţiei pe care mama ei a avut-o cu Cătălin Gheorghe, zis „Tomată”.

Revista Presei