Bătaia încasată de Daniela Crudu, decontată de statul român! Cum s-a ajuns la o asemenea situație: Avem toate detaliile

Ies la iveală detalii absolut incredibile. Bătaia încasată de Daniela Crudu a fost decontată și de statul român! Mai exact, de către noi toți. Cum s-a ajuns la o asemenea situație? Avem toate detaliile.

Bătaia încasată de Cruduța, decontată de stat

Acum două săptămâni, Daniela Crudu a fost ruptă-n bătaie de iubitul croat. Acesta a băgat-o în spital după ce i-a rupt nasul și i-a spart pomeții. După scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul său, autoritățile au emis un ordin de protecție pe numele fostei asistente TV, valabil pentru cinci zile.

La momentul expirării ordinului de protecție, Daniela Crudu și iubitul său ar fi trebuit să se prezinte în instanță pentru prelungirea ordinului. Totuși, niciunul dintre cei doi nu s-au prezentat.

Avocatul din oficiu a primit bani de la stat

Deși nu s-au prezentat la judecătorie, ședința a avut loc în prezența unui avocat din oficiu. Având în vedere că fosta asistentă TV nu a venit să prelungească acest ordin de protecție, autoritățile s-au văzut nevoite să anuleze cererea.

În acest context, Statul Român a trebuit să îl plătească pe avocatul din oficiu. Acesta a primit 500 de lei din fondurile Ministerului de Justiție.

”Anulează cererea. Cheltuielile judiciare reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, avansat din fondurile Ministerului de Justiție, în cuantum de 500 lei, rămân în sarcina statului. Cu apel în 3 zile”, se arată în ”minuta” ședinței, conform wowbiz.ro.

Ce spune Daniela Crudu după bătaia primită

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

Revista Presei