Bătaie ca-n filme acasă la Gigi Becali, chiar în ziua nunții fiicei sale! Cine a declanșat un scandal monstru

12 oct. 2019
Bătaie ca-n filme acasă la Gigi Becali, chiar în ziua nunții fiicei sale! Cine a declanșat un scandal monstru

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Fiica lui să căsătorește, iar petrecerea pregătită este una de zile mari. Doar că incidentele nu au putut fi evitate nici măcar de această dată. Un bărbat necunoscut a venit acasă la latifundiar și a început să facă scandal fără niciun motiv.

Jurnaliștii de la România Tv susțin că omul a început să lovească persoanele care treceau pe stradă și că l-ar fi agresat inclusiv pe portarul proprietății lui Becali. Se pare că bărbatul a coborât dintr-o mașină în fața vilei din Pipera a lui Gigi Becali și a încercat să forțeze intrarea. Cu el, în autoturism se mai afla o femeie.

Reacția lui Gigi Becali

Bărbatul a început, din senin, să înjure. Giovani Becali, care se afla în preajmă, a încercat să-l liniștească pe agresor, fără prea mult succes, mai ales că nimeni nu a înțeles ce l-a apucat pe agresor.

Gigi Becali a dat asigurări, însă că nu s-a întâmplat nimic grav. „Oameni d-ăștia nu au ce căuta pe stradă. Dați putere la poliție! Voi știți că eu am plăt avocatul pentru polițistul care a fost dat în judecată de Boureanu?” , a comentat Becali, la România TV.

La fața locului au venit poliția și jandarmii. Bărbatul a fost urcat în ambulanță.